Wij werken veel al met deze producten , voor de duurzaamheid van u project.

*Boonstoppel monumenten authentieke kleuren.
*Sigma
*Sikkens
*Heeft u een ander merk in gedachten  die u wilt laten toepassen op u woning  of bedrijf, s pand dan vernemen wij dit graag van u.

En kunnen dan met u mee denken of het kwalitatief een goede keuze is.

 

 
BOONSTOPPEL:

Vakmanschap wordt mede bepaald door de juiste keuze van kleur. Boonstoppel Verf heeft een uitzonderlijk gamma aan kleuren in haar assortiment. Deze zijn alvast voor u nauwkeurig gekozen en samengebracht in twee kleurenwaaiers.
Boonstoppel Verf geeft objecten een diepe waarde.
Kleur bepaalt in sterke mate de uitstraling van een bouwwerk. Historische panden verlangen prachtige standkleuren. Zo zijn Herengrachtengroen, Standbruin, Standgroen, Roomwit, Standrood en Standblauw wel de meest tot de verbeelding sprekende standkleuren. Boonstoppel Verf levert producten in deze prachtige en unieke kleuren. Ook voor eigentijdse gebouwen levert Boonstoppel Verf producten in elk gewenste kleur. Kleurmaterialen als de 8400-waaier en Monumentenwaaier bieden ongekende mogelijkheden. De vakschilder heeft met Boonstoppel Verf een prachtige oplossing voor elke praktijksituatie in handen.

Sigma:

Kleur is een vanzelfsprekend, maar gecompliceerd fenomeen. Wie er beroepsmatig mee bezig is, zoals Sigma Coatings, weet dat maar al te goed. Sigma denkt al jaren met de schilder mee over kleuradvies en kleurtoepassing. Sigma is dan ook een partij om de schilder te helpen bij het ontwikkelen van een kleurenvisie.
Daarom is SigmaTint ontwikkeld. SigmaTint is een verzamelnaam voor alle tools en know-how van Sigma ter ondersteuning van de kleurendeskundigheid van de schilder. In dit deel van de site worden alle tools omschreven
.

 

Sikkens:
Introduceert met het 4041 Color Concept dé internationale standaard onder de kleursystemen. Gebaseerd op het bekende Acoat Color Codification systeem omvat dit concept een compleet pakket instrumenten en diensten om op een unieke wijze kleuren te selecteren, presenteren en archiveren. Rekening houdend met persoonlijke wensen, gericht op individuele projecten.
De basis van het concept vormt de kleurcollectie van 1624 kleuren, op een unieke wijze gebundeld in de multifunctionele kleurenwaaier. Door de elastische sluitband is het mogelijk om de kleurstalen handzaam te gebruiken en te vergelijken. Maar wat het 4041 Color Concept echt bijzonder maakt is de mogelijkheid om persoonlijke collecties en waaiers samen te stellen.

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

Wie zijn wij?
Contact
Verf & Lakken
Projecten
Garantie
Offerte aanvraag
Gastenboek

info@rommersklussenbedrijf.nl